Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Hvilke vinduer skal du vælge til boligindretningen?

 

Author Image Claus Koch Pedersen

Udgivet 04. august 2023

At vælge nye vinduer til sin bolig kræver mange overvejelser - for en ting er at vælge en vinduestype der passer til din boligs arkitektur og byggestil; men når vinduestypen er fastlagt, skal du tage stilling til i hvilket rum vinduet skal monteres, og dermed hvilken funktionalitet det skal have.


Vinduets funktionalitet skal sikre et godt indeklima og miljø i boligen. Oplevelsen af indeklimaet afhænger i meget høj grad af, hvilke vinduer der er monteret i boligens forskellige rum. I nogle rum er der brug for lys samtidig med at der afskærmes for indkig, og i andre rum kan det være fordelagtigt montere store, brede vinduer, der sikrer en god udsigt, forklarer Claus Pedersen Koch, som er salgschef ved Outline Vinduer. 

Du kan læse vores overordnede anbefalinger til vinduesvalget til hvert enkelt rum herunder.

Soveværelser

Børneværelset

Badeværelset

Stuen

Enkelt eller dobbelt terrassedør

En terrassedør giver nemlig nem adgang til terrassen eller haven. Terrassedøren er særligt velegnet som en forlængelse af et fast vinduespartiet og bidrager på den måde til et stort lysindfald i din bolig.

Læs mere her

Enkelt eller dobbelt hæveskydedør

Hæveskydedøre, populært bare kaldet skydedøre, giver en god bred åbning ud til terrassen og kræver ikke ekstra plads for at kunne åbne. Døren skaber et stort lysindfald i boligen, og kan vælges med en enkelt skydedør eller med to modsatrettede (dobbelte) skydedøre, hvis der ønskes en ekstra bred åbning.

Læs mere her

Foldedør

Foldedøre giver en enestående mulighed for at forene udeliv og indeliv, da foldedøren kan foldes helt til siden som en harmonika, og dermed kan man integrere stuen med haven eller terrassen. Det er både et populært valg til boliger med haver men også til altaner i lejligheder.

Læs mere her

Besøg vores udstillinger ved vores 190 forhandlere

Kig forbi en af de mange trælaster og tømmerhandler og hele landet, som forhandler vores vinduer og døre og få råd og vejledning til dit vindueskøb. Her kan du også lade dig inspirere i vores udstillinger, hvor du kan se de forskellige vinduestyper, tilbehør, farver mm.

Du kan også booke en tid i vores store showroom i Farsø, hvor vi producerer vores vinduer.

BESØG SHOWROOM I FARSØ