Gå til indhold Gå til primær navigation

Døre

Download vores katalog

Åbn døren og kom indenfor

Skal du have ny dør? Med det store udvalg af døre i høj kvalitet hos Outline, kan du finde præcis den type dør, du leder efter – og det er uanset, om du er på udkig efter facadedøre, foldedøre, hæveskydedøre eller en anden type dør.


Når du vælger din nye dør hos Outline, er nøgleordet kvalitet. Vores produktion og dygtige medarbejdere sikrer, at vi udelukkende sender kvalitet ud ad døren. Det er vi så overbeviste om, at vi tilbyder dig 10 års garanti på din dør - underordnet om det er en TRÆ, TRÆ/ALU eller TRÆ/ALU Energy dør.

Døren der passer til din stil

Når du vælger dine nye døre eller vinduer hos Outline, skræddersyer vi løsningerne efter dine ønsker og behov. Du kan designe din dør ved at vælge de farver, glas og greb, der passer til din stil. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør til døre, så du kan skræddersy præcis den dør, du ønsker dig.   

Få inspiration til dit valg af hoveddør

Mangler du inspiration til, hvilken hoveddør der egner sig bedst til din bolig, er du velkommen til at prøve vores smarte dørvælger. Her kan du få en god fornemmelse af, hvilken farve og hvor meget glas, du foretrækker.
Du er også velkommen til at downloade vores dørvælger-app, hvor du kan tage et billede af din bolig, så du sikrer dig, at du får den dør, der passer bedst til din bolig.

Kvalitet til tiden

Hos Outline er vi specialister i at levere døre til tiden – og med vores lynhurtige leveringstider sikrer du, at du ikke skal vente længere end højest nødvendigt på dine nye døre. Vi har mere end 30 års erfaring med at levere kvalitet lige til døren.

Find din nærmeste forhandler og kom et skridt nærmere din nye dør.