Gå til indhold Gå til primær navigation

Nyheder

 1. Drømmejobbet behøver ikke ligge i landets største byer

  Selvom koncentrationen af indbyggere med en lang videregående uddannelse er steget med 64 procent de seneste ti år, så efterspørger flere af landets kommuner fortsat den højtuddannede arbejdskraft. Det gælder blandt andre hos Outline Vinduer i Farsø, hvor man er nødt til at tiltrække akademikere uden for kommunens grænser. Her har man netop ansat 30-årige Stefán Ásgeirsson fra Aalborg, som fremadrettet skal beskæftige sig med det, han allerhelst vil – nemlig forretningsudvikling i en virksomhed med en god forandringskultur.

  Læs nyheden
 2. Outline 24/7

  Outline Vinduer har tidligere været firstmover inden for hurtig levering, da vinduesproducenten som de første lancerede fire dages lynlevering tilbage i foråret 2017. Nu tager Outline skridtet videre og lancerer et helt nyt bestillingskoncept, der ikke alene gør det muligt at beregne prisen på nye døre og vinduer med det samme, men også at bestille dem døgnet rundt. Det kaldes Outline 24/7 og flytter grænserne for hastighed og tilgængelighed i branchen.

  Læs nyheden
 3. Mangel på lærlinge: Nu går Outline helt nye veje

  Mangel på lærlinge og kvalificeret arbejdskraft er i stigende grad en hæmsko for yderligere vækst hos danske produktionsvirksomheder. Det er eksempelvis tilfældet hos Outline Vinduer i Farsø, der ellers har fordoblet sin omsætning de seneste 5 år. Derfor går virksomheden nu nye veje i bestræbelserne på at tiltrække medarbejdere og har netop inviteret udvalgte repræsentanter fra uddannelsesinstitutioner i Vesthimmerland kommune til dialogmøde om, hvordan interessen for erhvervsuddannelserne kan øges blandt de unge.

  Læs nyheden